érdekes. fontos. népszerű.

A hét bloggere

Casino & Lifestyle

uj.jpgE heti interjúalanyunk a Mr. & Mrs. Jackpot női szerzője, Szűcs Nóra, aki már nem egy blogot tudhat a háta mögött. Talán ennek is köszönhető, hogy a blog még csak pár hónapos, mégis nagy látogatottsággal bír és már kialakult olvasótábora van.

Honnan jött a blog indításának ötlete?

Főiskolai éveim alatt kezdtem el blogolni. Üzleti kommunikáció szakra jártam és e-PR menedzsmentet tanultam, miközben divatfotós szerettem volna lenni. Így indítottam egy fotóblogot. Majd később egy munkatársammal együtt felépítettem egy másikat. Mire nagyjából sikeres lett az oldalunk kiderült, hogy tévedés történt, mert az csak az övé. Kizárhattam volna a felületről, ahol korábban én tettem őt adminná, de végül megadtam neki a lehetőséget, hogy egyedül vigye tovább. Mire észbe kapott, és aztán ő zárt ki engem megszületett a Jackpot, amely már az első héten olyan nézettségi mutatókat hozott, mint egy bejáratott blog. Tévedni jó!

A blog címe Mr. & Mrs. Jackpot. Kit takar a Mr.?

Adja magát a kérdés, és nem is titok. Mr. Jackpot a szerzőtársam, akivel együtt szerkesztjük a blogot. Összeszokott páros vagyunk, akik segítik egymást.

Te is űzöd a szerencsejáték valamely ágát?

Úgy érzem, hogy megdolgoztam a szerencsémért, de eljátszani azt nem szeretném. Azonban, ha az utam valamelyik kaszinóiról híres városba vezetne szívesen próbára teszem. Az ükapám egy lengyel származású báró volt és szenvedélyes kártyajátékos is. Egy este minden vagyonát eljátszotta, még a kastélyát is. Rossz volt a lapjárás, ennyi. Jó lenne egyszer visszanyerni, de ahhoz még pókerleckéket kellene venni.

Sok minden másról is lehet olvasni a blogon. Mi alapján válogatjátok a témákat?

Jöhet bármi, ami a blog szellemének megfelelően elsősorban előremutató és a szerencsejátékot, a dizájnt, a vendéglátást, vagy éppen a szexualitást magasabb szívonalon érinti az átlagosnál. Művészeti menedzserként kapcsolatban állok több nemzetközi és magyar alkotóval is, akik a showbiznisz különböző területén sikeresek a saját műfajukban, így témában igazán nincs hiány. Esetenként az okoz problémát, hogy bár az adott termék vagy szolgáltatás figyelemfelkeltő, de mégsem elég szexi, és nehéz abban egy akkora nyersmacsót elképzelni, mint James Bond.

Jártál már Las Vegasban vagy esetleg tervezed?

Két hosszúra nyúlt napot töltöttem el ott összesen. Az első napon rögtön egy magyar csoportba botlottam, akkor találkoztam először Mr. Jackpot-tal. Remélem, hogy a következő kaszinó kiállítást nem csússzuk le, és hamarosan visszalátogathatunk a városba.

Ki az igazi célcsoportotok, ha egyáltalán van ilyen?

A blog fő célcsoportja a kalandvágyó 18-35 éves, igényes városi nők és férfiak, de  99 éves korig a hobbi-játékosok is találhatnak számukra érdekes tartalmat.

Melyek azok a blogok, amelyeket még szívesen olvasol?

A blog-checklistem nagyon változatos, amit az is bizonyít, hogy a Vöröshajú lányok is helyet kaptak rajta. Fontos, hogy betudjam lőni magam a színskálán, na.

Milyen visszajelzéseket kaptok a blog kapcsán?

A visszajelzések többségében pozítivak. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre többen hivatkoznak ránk, de az sem zavar bennünket, mikor a hozzájárulásunk nélkül veszik át bejegyzéseinket, amíg a forrást feltüntetik. Igyekszünk frissek lenni, emellett fontos számunkra az egyedi tartalom, amelyet olvasóink is értékelnek. Időnként bennünket is kóstolgatnak egy-egy kommentben, de ez nem baj, sőt építkezünk belőle, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk.

Terveztek esetleg más témájú blogot is indítani vagy csak a Jackpot-ra koncentráltok?

Már készülődőben van egy új. Nagyon élvezzük a tervezés fázisai során kirobbanó apróbb vitákat. Még a betűtípusok és azok színeinek a kiválasztása során is jelen vagyunk.

Teszel valamiféle fogadalmat az új évre vonatkozóan?

Megfogadom, hogy befejezem az ejtőernyős vizsgám.

Üzensz valamit az olvasóknak?

Köszönjük, hogy vagytok! Szakítsatok több időt öröm-tevékenységre a jövőben, de óvakodjatok attól, akinek nem remeg a hasa mikor nevet! Nagyon Boldog Újévet!

Tetszett az interjú? Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása