érdekes. fontos. népszerű.

A hét bloggere

Karda Bea tejfogát okiratba foglalták

A gyakori hamis tényállításokon túl még szerzői jogi védelem alatt álló képek manipulálásától sem riadnak vissza. Soha el nem mondott szövegeket adnak államtitkárok szájába. Azt állítják, hogy a birtokukban van Lipcsei Péter - eszmei értékét tekintve megfizethetetlen - hajtincse. A médiatörvényre pedig egyszerűen szarnak. A Hírcsárda a Blog.hu-ra költözött, így kénytelenek voltak válaszolni a kérdéseinkre.

 

Mitől jobb az álhír, mint a hír?

Nem jobb, rosszabb, csak sokan nem tudják mi a különbség talmi és ál között. Ez nagyon nagy probléma!

Mióta riogatjátok a polgárokat az oldallal?

2010. február 1.

Mit tartalmaz pontosan a blog 1351-ben készült alapító okirata?

Az etikai irányelvek mellett az okiratban található: Soltész Rezső dalszöveg; I. Lajos mellkasi röntgen; egy beragasztott hajtincs Lipcsei Pétertől; Karda Beáta tejfogai sógyurmában; Best of  Bubópestis 1350 - gregorián válogatás.

Mit gondoltok azokról, akik komolyan veszik a híreiteket?

Riszpekt, lájk és szmájli. Nagyon tiszteljük Dobi Ágit is, a vasárnapi közös ebédek mindig nagyon vidáman telnek. A H. Rózsi néni rácsos sütije makulátlan.

Milyen változtatásokat vezettetek be a hírgyártásban a médiatörvény hatályba lépésekor?

Az etikai irányelvek közül kivettük a "Kerüld mások megvesztegetését" passzust, és zsebbe toljuk minden döntéshozónak a pénzt okosba'. Ezt szakertőnk, és tanácsadónk, Belénessy-Későnffőy Bertold, a Szent László Független Politikai Iskola igazgatója koordinálja.

Alapítanátok-e pártot? Mik lennének a főbb programpontok?

Nem alapítanánk, meg egyébként is ez egy nagyon hülye kérdés.

Kit látnátok szívesen futni az olimpiai lánggal 2020-as budapesti olimpián?

Fantasztikus kérdés, köszönjük.

Szerintetek melyik közéleti személyiség jó tollaslabdában?

A tollas egy tipikus LMP-s sport, így az ízlésesen szálkás Jávor Benedek biztosan ügyesen tekeri, de Lamperth Mónika is jól röptézhet (valley-zik – ahogy ő mondja)

Mi lenne a tökéletes vasárnapi reggeli a magyar népléleknek?

Boney M a rádióból, Lakat T. a tévéből, hideg pörköltszafttal vastagon megkent velős rántotta virdzsin mohítóval, világbéke!

Majd kirakunk erről egy szavazást a sidebarba.

Vállalnátok tagságot az NMHH-ban?

Hülye kérdés, igen. Az NMHH elnökségének tagjait is bármikor szívesen látjuk, mint vendégszerzőket, ha tudnak választani maguknak egy betyárnevet, és írni egy álhírt tetszőleges témában a berni pásztorkutya, nyugdíjjárulék, kiterjesztett valóság, ergonómikus belső, és a nyílt seb pornó kifejezések felhasználásával.

Jól érzitek magatokat a Blog.hu-n?

Azt nem lehet szavakba önteni. Ilyen profi gárdával még soha nem dolgoztunk együtt. Ahogy a szakmaiság keveredik a felebaráti odaadással, és azok a csajok, meg a közös kirándulások, szárnyashajóval Bécsbe…, szóval nagyon boldogok vagyunk, kivéve PistaBát, aki rühelli a Blog.hu-t.

 

 

Tetszett az interjú? Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása