érdekes. fontos. népszerű.

A hét bloggere

Adrenalinfröccsök kezdőknek és haladóknak

bloghu.jpgA héten Stigával beszélgettünk, az Extrém sportok blog szerzőjével. Ha szereted az extrém dolgokat, és késztetést érzel, hogy kipróbálj minden újdonságot, őrültséget, akkor igazán Neked való a blog. Olvashatunk tesztekről, eszközökről, régi és új extrém sportkról, szóval mindenki megtalálja a kedvére valót!

Te csinálod az extremesportok.hu oldalt is. Milyen indíttatásból kezdtél el blogot is írni? 

Az oldal indulásakor az volt a fő cél, hogy nagyon különleges, ritka sportokat és sportszereket gyűjtsek össze, amivel nem találkozik minden nap az ember. Így is épül fel a honlap struktúrája. Időközben viszont igény merült fel a sportszerek tesztelésére és fejlesztésére is, csapódtak hozzám haverok és az öcsém, illetve elkezdtünk filmezni, plusz sportos rendezvényekről tudósítani. Ezekre viszont sokkal alkalmasabb fórumnak találtam a blogot, jól kiegészíti a honlapot.

Minden “őrültségre” rá lehetne venni?

Miért, tudsz valami jót? Nem kell rávenni, csinálom én magamtól, sőt kifejezetten keressük a srácokkal az „őrültségeket”. Ha nem találunk, akkor kitalálunk egyet mi.

Ha választani kéne: Tél vagy Nyár?

Tél. Vagy nyár. A fene tudja, mindegyikben lehet jó dolgokat csinálni. De talán inkább mégiscsak a tél.

Milyen sportot űzöl rendszeresen?

„SledDogs” a norvég hókori és az ugróláb az új szerelem, görkori, snowboard, wakeboard, freebord, mountainboard, waveboard (gyűjtöm a különleges deszkákat és korikat) motorozás, régebben siklóernyő (sajnos mostanában nem nagyon van rá időm, de szeretnék visszatérni a levegőbe hamarosan), kite-surf, és még biztosan van pár, ami most nem jut eszembe…

Van olyan extrém dolog, amit egyszer mindenképp ki szeretnél próbálni?

Az extrém pihenés. :)

Honnan jött az ötlet, hogy egy tankkal húzatjátok magatokat?

Látványos és új dolgokra törekszünk ami meghökkenti a nézőt. Azt hiszem ez a kisfilm ilyenre sikerült, nyertünk is vele két díjat a XAFT extrémsportos filmfesztiválon, pedig csak pár napunk volt rá, hogy összehozzuk. Persze legalább annyira fontos az is, hogy közben remekül szórakozzunk mi is. Ez is összejött. Nagyon jó volt a vetítésen hallgatni az emberek reakcióit. Azóta nem győzünk forgatni, annyi megkeresést kapunk. Szerencsére imádjuk csinálni és végre összejött hozzá a profi csapat és a technikai háttér is.

Van a jövőre nézve hasonló érdekes terv? 

Természetesen, több is, de nem lövöm le a poént, ha olvasod a blogot, majd megtudod. Folyamatosan dolgozunk és pörögnek az agyak. Annyit elárulhatok, hogy nagyon komoly technikával fogunk dolgozni a napokban az elsők közt a világon…

A fesztiválvideóinknak köszönhetően pedig több videoklip forgatásra is felkérést kaptunk, éppen ezek egyikén dolgozunk.

Milyen visszajelzéseket kapsz a blog kapcsán?

Úgy tűnik, hogy szeretik az emberek. A kedvenc visszajelzéseim általában egyszavasak. 

Üzensz valamit az olvasóknak?

Olvassatok tovább, és ha hallotok valami jóról, szóljatok! Amikor nem olvastok, akkor meg irány kifelé játszani!

Tetszett az interjú? Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása