érdekes. fontos. népszerű.

A hét bloggere

Polgárpukkasztás, hányingerkeltés, nevettetés és ezek egyvelege

Egyik kedvenc mocsokblogunk, a Puruttya Blog bloggereit (bloggerét?) faggatuk, hogy miért jó az nekik, ha ha valaki hányingert kap a posztjaiktól.

Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne?

Nagyon kedvesek az ápolók, minden nap néhány órára odaengednek a számítógéphez, amikor a főrovosuraságosságosság nem figyel. Elvileg nem lenne szabad, de cserébe megkapják a pudingomat. Egyébként csak a legközelebbi ismerősök tudják, hogy mit blogolok, és elfogadják, mert elmagyaráztam nekik, hogy ha nem lennének olyan arcok mint én, akkor nem született volna meg például a Csupasz Pisztoly és sok más film sem. Az egyedüli különbség az, hogy amíg én a beteg poénokkal a környezetem traktálom ingyen, addig az amerikai vígjáték rendezők ebből gazdagodnak meg.

A legcikibb dolog valakitől megkérdezni, hogy miért lett a nicked az, ami. Tehát miért?

Nincs igazából nickem, ez a blog neve. Van nickem egyéb fórumokon, és csetszobákban, de ha azt megmondanám, akkor meg kellene, hogy öljelek egy zongorahúrral, majd az összes olvasót is. Már van ugyan egy kevés hasadóanyagom amit néhány éve paksról loptam, de egy atombombához azért kevés lenne, hogy kiirtsak mindenkit, így most ezt egyelőre ne firtassuk.

A második legkínosabb a blog nevét firtatni. Nos?

Egy másik ápolttól hallottam ezt a kifejezést. Ö mindig furcsákat beszél, van is erre valami szó, amit mondanak rá mindig az orvosok. Jó arc ő is, szintén szerkesztő, csak őt ritkábban engedik a többiek közé, mert ön és közveszélyes. Ezt az ön veszélyes dolgot mondjuk nem igazán értem, mert ugyan tényleg szokta verni magát, de utána mindig kielégült mosoly van a képén. Nem hinném akkor, hogy az olyan rossz neki… leszámítva a csuklófájását.

Mi volt a legfurcsább hely, ahol életedben posztot írtál?

A gyógyszeres szekrény tetején, miközben a partvissal akartak letuszkolni az ápolók. De amúgy igazából semmi extrém helyen nem blogoltam még, mivel nincs vezetéknélküli vízumom internetországba.

Mennyit kerestél eddig blogolással (munka, hirdetés) és mennyi volt a kiadás?

Egyelőre nem kerestem semennyit. Kiadás az van bőven, ugyanis időről időre próbálunk a többi ápolttal saját videókat készíteni, és ezzel is kitűnni. A saját videókhoz pedig kellenek kellékek, mint például egy univerzális TV kikapcsoló – ha látnád a többi ápoltat mekkora idegbaj tör ki rajtuk amikor kikapcsoljuk a délutáni Mónikát, gumibottal meg sokkolóval is alig tudják megfékezni őket – vettünk még gázkürtöt, simkártyát, meg sok hülyeséget ami kellhet mások hecceléséhez, illetve ahogy mi mondjuk hackeléséhez. Hackeljük az emberek agyát, hogy kizökkenjenek a szürke hétköznapokból, még ha ez nekik nem is mindig tetszik. Ez is része a világuralmi tervnek.

Mi volt a legdurvább kommented és miért kaptad?

Csak durva posztjaink vannak, amire csak durva kommentek érkeznek. Például tegnap zsidóztak le a Youtubeon, amit nem értek. Tehetek én arról, hogy apám zsidó volt? És arról, hogy anyám cigány? A nagyapa félig kínai, nagymama félig szenegáli, úgyhogy én negyed részt néger kínai zsidó cigány vagyok, és mellesleg meleg. Úgyhogy lepereg minden, akármi durva kommentet ír bárki. De egyébként is az eljövendő istencsászárt (engem) holmi földi halandó meg sem szólíthat csak úgy…

Három kedvenc magyar/külföldi nyelvű blogod?

Magyarok: homár, subba, napiszar, a külföldieket nem írom le, mert azokat itthon  büntetik. Ezért is indulok majd a választásokon, ha kiengednek. Igazságot a kívánós delfineknek! Le a triatlonnal!

Ha egy nap külföldi bloggerré változva ébrednél az ágyban, ki szeretnél lenni?

Kim Jong Il. Sokkal könnyebb lenne a világ leigázására szőtt terveimet véghez vinnem ha már most rendelkezésemre állnának atomfegyverek.

Mit dolgozol, amikor nem blogolsz?

Mielőtt bezártak, vezető beosztásban voltam egy informatikai cégnél, de az csak másodállás volt. Fölállásban a világot hódítom meg, ennek egyik eszköze a blog is, ahol, miután elértem a megfelelő látogatottságot, olyan tudatmódosító tartalmakat teszek közzé, amik igába hajtják a gyarló népet, hogy a magasztos cél érdekében, azaz értem, dicső uralkodójukért dolgozzák halálra magukat és halljanak szörnyű kínok közt.

Mit vásároltál magadnak utoljára? (Élelmiszert nem számítva.)

Vettem majdnem egy orosz atomtengeralattjárót az ebayen, de végül inkább golfütő lett belőle. Kevésbé hatásos, de kis helyen is elfér.

Szexeltél-e a blognak köszönhetőn, bloggerel, olvasóval, bárkivel?

Eddig mindenki visszamondta a randit, amikor megkértem őket, hogy hozzanak magukkal nylont, meszet, és ásót. Pedig a védekezés mindennél fontosabb, nem?

Igen, vagy nem? (Kérdezi Ádám.)

Igen. A baltaszexet valóban én találtam fel, bár elég kevesen alkalmazzák, a nagy halálozási ráta miatt. A dolog lényege, hogy fogsz egy baltát, és azzal b*szod hátba az asszonyt. Vagy bárkit.

Sziasztok, én azt kérdezném a puruttyától, hogy blogoltak-e már korábban és ha igen hol? (Doktor Proktortól)

Ez megint olyan kérdés, amire ha válaszolnék, akkor meg kellene, hogy öljek mindenkit. De egyébként volt korábban egy saját blogom nekem is, és az önveszélyes szerkesztő társamnak is, amiket nem szeretnénk nevesíteni, ugyanis azzal oda lenne a jelenleg inkognitónk, amit szeretnénk megtartani, mivel kb. 100 olyan embert tudunk már, aki szívesen felgyújtana vagy megszurkálna, esetleg baltaszexben részesítene minket. Ők az igazi rajongók ;-D

Hányan írjátok a blogot? Baráti társaságként kezdtétek?

Ez egy jó kérdés. Igazából csak én vagyok és a hangok. A hangok súgják a képek és a videók linkjeit, amiket aztán felhasználok a blogon, tehát a postokat – leszámítva az új társzerkesztőket – én írom a hangok által súgott, hozott anyagokból. A hangokkal együtt hárman vagyunk, a két hang közül az egyik nagyon hang – mindig elfut – a másik hang nem hang, az eddigi saját videók legtöbb húzós dolgát ő vállalta be.

Van csajotok és tud a Puruttyáról?

Igen van csajom, és a hangoknak is vannak csajai, így leszünk mi egy nagy boldog többszörös személyiség, másnéven skizofrénia. A háromból kettő csaj tud a dologról, a harmadik pedig a boldog tudatlanság állapotában éli mindennapjait. Ö is látta már a blogot, de a reakciója alapján jobbnak láttuk nem beavatni a részletekbe. ;-D

Mi a kedvenc témátok, amivel a legszívesebben szórakoztatjátok az olvasóitokat?

Kedvenc téma nincs, ami jópofa és/vagy bizarr, az megy a blogra. Az alap koncepció az, hogy olyat mutassunk az embereknek amit máshol nem látnak, illetve azt úgy mutassuk meg, ahogy eddig nem nézték, vagy csak simán polgárpukkasszunk, hányingert keltsünk, nevettessünk, és ezek egyvelege.

Kedvenc eddigi poszt?

Olyan sok poszt volt, hogy már a felére sem emlékszem, de amin az utóbb időben a legtöbbet röhögtünk, az a LEAVE RENI ALONE videó, amit egy, a blogon lefikázott, szanaszét szolizott csajszinak készítettünk. Maga a felvétel is több órán át tartott, mert fuldokoltunk a röhögéstől. Ez egyébként jellemző a saját videóinkra. Mármint az, hogy kb. besza-behu a röhögéstől a készítésük alatt, még ha a végeredményen ez nem is látszik mindig. Kellene még egy hang, aki velvenné ahogy hülyülünk, állítom azon sikítva röhögne mindenki, amíg a pisi be nem csurran.

Az egyik legnagyobb és legjobban kommentelt saját videótok az ellenőrverés volt, de sok saját anyagotok is van. Hogy készültök ezekre, honnan jönnek az ötletek?

Rengeteg ötletem van, és minden nap jönnek újak pl a wc-n ülve vagy fogmosás közben… de ezeket idő hiányában nem igazán tudjuk megvalósítani, mert sajnos valamiből élnünk is kell - nekem és a hangoknak - illetve a világ leigázása sem olcsó mulatság. Amíg nem fedez fel minket valami tv csatorna, vagy reklámcég, hogy készítsünk nekik irdatlan beteg videókat, addig az ilyen hülyülés csak a munka vagy a csajainkkal töltött szabadidőnk rovására valósítható meg. Tehát amikor épp nem dolgozunk, és a csajok nem bánják, akkor felkerekedek a hangokkal együtt, és csinálunk valami baromságot, amire van időnk, amihez rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök. Például a kékesre már hetek óta vissza akarunk menni gumicsónakkal csúszni, de egyszerűen nincs rá időnk... amikor időnk van, akkor autó nincs, vagy hó nincs...  

Legközelebb a Szálka blog bloggerei válaszolnak kérdéseinkre. Kérdeznél tőlük? Szeretnél nekik mondani valamit? Írd meg nekünk!



 

Tetszett az interjú? Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása